måndag 2 april 2012

Till Mångfaldsrundans nätverk:
Välkommen till Workshop med Kulturcentrum Skåne

För att öka medvetenheten och inspirera tankar och diskussioner om normer, människors lika värde, kreativitet, inkludering och bemötande, kommer Kultur och fritidsförvaltningen i vår att genomföra ett antal workshops med Kulturcentrum Skåne i Lund för förvaltningens alla anställda och samarbetspartners.

Kulturcentrum Skåne är ett utåtriktat regionalt centrum för musik, teater och konst som leds av pedagoger med både konstnärlig och pedagogisk kompetens. Till verksamheten söker sig människor för att teckna och måla, musicera, spela teater eller engagera sig i olika kulturprojekt. Kulturcentrums verksamheter vänder sig främst till personer med kognitiva funktionsnedsättningar i alla åldrar.

Syftet med vårens workshops är att skapa starka möten med Kulturcentrums pedagoger, arbetstagare och studenter. Tanken är att dessa möten ska hjälpa verksamheterna att utvecklas genom att visa hur man kan skapa möjligheter för alla.

Du har fem olika alternativ att välja mellan med plats för 30-40 personer. Vi ser gärna blandade grupper med deltagare från olika verksamheter. Ju snabbare du anmäler dig, desto större chans att få den önskade tiden. Workshopen är kostnadsfri och fika ingår.

Tisdag 17 april kl. 9-12 och 13-16
Fredag 20 april kl. 9-12
Onsdag 25 april kl. 9-12 och 13-16

Hör gärna av dig med frågor.

Välkommen med din bindande anmälan snarast
Bengt Persson
046-35 51 81
bengt.o.persson@lund.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar